torstai 6. elokuuta 2015

Viikolla

Maanantaina SARA osallistui paikallaanolotreeneihin. Reilu 2-minuuttinen istuminen oli hyvä. Makuita tehtiin useampia eri aikoina. Kahdessa ekassa Sara vaihtoi asentoaan nostaen päätään. Yhtä rivin koiraa käskytettiin isosti, otti ehkä paineita siitä. Vika oli hyvä.

Sitten Sara pääsi Hannan kurssille. Tehtiin koemaisesti liikkeitä luokkia sekoittaen. Sara teki kaikki jäävät alo-avo-luokkien mukaisesti, seuraamisen eeveeällänä, luoksetulon alona, metallihyppynoudon voittajasta, alon hypyn sekä kaukot, tunnarin, ohjatun ja ruudun eeveeällästä. Ruudussa odotti pallopalkka. Seuraamiset oli pitkästä aikaa äänekkäitä :/ Muutenkin koira tuntui olevan aika kierroksilla. En tiedä miksi, voin vain arvailla. Lopuksi tehtiin siis lisää seuraamista.

Tiistaina SARA jatkoi seuraamisen parissa. Se sai pitkän kaaviollisen liikkuroitua seuraamista. Alkuun oli ääntä, mutta kaavion edetessä koira hiljeni. Hyvä.

DOT jäljesteli sekä tiistaina että keskiviikkona. Tiistaina se teki jälkeä lähinurtseilla. Askeleita tuli n. 200. Ruokaa oli joka askeleella lukuunottamatta pikkutien ylitystä, joka oli paljaana. Kaksi kulmaa tehtiin vasempaan. Ekassa kulmassa koira haki hieman, toinen meni paremmin. Nyt koiralla oli sitä asennetta, mitä olen kaipaillut!

Keskiviikkona Inka teki DOTILLE n. 150-askeleisen jäljen kahdella kulmassa oikeaan. Joka askeleella oli jälleen ruokaa. Pohjana toimi pitkäksi kasvanut niitty. Dot teki jälleen hyvällä asenteella töitä. 

Torstaina RINNA pääsi aksaan lähes hellelukemissa. Tehtiin kentällä valmiiksi ollutta rataa sekä erikseen keppejä. Koira kepitti hienosti vedätyksissäkin.


Rinnasta on tullut järkevä ja sen kanssa on nykyisin kiva aksata. Sillä ei nytkään keittänyt yli vaan vire pysyi sopivalla vastaanottavalla tasolla. Pystyi ihan niinku hiomaan tekemisiään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti