torstai 8. joulukuuta 2011

Aksat


SARALLA oli treeneissään aika vauhko mielentila. Onhan koiralla ollutkin muutaman viikon tauko agitreeneistä. Koira vaan murrasi mun ohjatessa epäselvästi ;D Treeneissä oli ratana tämän vuoden maksien MM-karsintarata:



Yllättäen vaikempana kohtana oli hyppy nro 5. Olin aina vaan myöhässä ohjauksessa ja koira hyppäsi hypyn väärään suuntaan. Kun sijotuin lähdössä renkaan kohdalle, niin ehdin hypyn oikeaan suuntaan. A:n kontaktit oli upeat! Vauhdilla ylös ja vauhdilla alas 2on2offiin. Ekalla kertaa varoin liikaa kymppiputkea ja koira suunnistikin pituuden jälkeen kepeille. Kun sain ohjauksen tasapainoon, niin sujui sekin nurkka hyvin. Putkesta kepeille viennissä piti ottaa koiraa kunnolla käsiin ettei se suorittanut hyppyesteitä välissä. Puomi oli ihan ok, joskin vähän ripeämpi se olisi voinut olla ja 2on2offissa koira oli hieman vinossa asennossa. Keinusta tuli ensin lentokeinu, kun en käskyttänyt mitenkään. Muut keinukerrat oli sitä tuttua tahtia, eli hieman nopeampi sen suoritus voisi olla. Tosin eipä ole ihme ettei ole kun ei vauhdin eteen ole tehty treeniäkään... Kerran koira varasti kontaktilta omin luvin. Tehtiin puomin ja keinun alastuloa vielä naksutellen. Puomilla koira tarjosi hyviä suoria asentoja minun sijainnista riippumatta. Keinulla oli suoran asennon löytäminen vaikeampaa.


---


RINNA teki keinua leikkeleellä. Ekassa jäin alastulokontaktin lähelle ja se oli hitaampi. Muissa jättäydyin jälkeen ja ne olikin yhtä lukuunottamatta vauhdikkaita laudan päähän juoksuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti