lauantai 3. joulukuuta 2011

Messarissa


Messarissa järjestettiin KV-tokokoe, joka oli samalla edustusjoukkueen karsintakoe. Koe järjestettin iltakokeena Helsinki Winner 2011 -näyttelyn yhteydessä. Liikkeet oli jaettu kolmelle tuomarille kolmeen kehään. Sara kisasi numerolla 10 eli aikalailla alussa. Kehien välissä ehti hieman hengähtää. Ekassa kehässä tuomaroi Carina Savander-Ranne ja liikkeinä oli ohjattu noutaminen, ruutu ja kaukot.


Ohjattu noutaminen   8 ½


Liikkuri vei kapulat takaapäin eikä normaaliin tapaan sivusta, eikä Sara yhtään katsonut liikkurin menoa. Merkille meno oli hitaahko, mutta mieltä lämmitti, kun koira otti aivan suoran aseman merkin takana. Arvonnassa oli tullut vasemman puoleinen kapula, joka oli katsomon vieressä. Koira lähti merkiltä ensin vasempaan ja teki liki 90-asteen käännöksen kapulalle sen huomatessaan.Vauhtia kinttuihinsa se sai vasta kapulan huomattuaan. Ehkä oli vähän ruma kapulan nosto. Takaisin tullessa koira vilkuili vasemmalle.


Ruutu   9 ½


Edelleen vähän hidas merkille meno, mutta ihanan suora asento merkin takana :) Ruudussa koira juoksi suoraan takaosaan keskelle :) En tiedä mistä puolikas piste meni.


Kaukot   8


Koira tuli eteenpäin s-m- ja s-i-vaihdoissa yhteensä parisen kymmentä senttiä. Alun maahanmeno oli vino ja kertaalleen koira katsasti olkansa yli taakse.


Video: ohjattu nouto, ruutu ja kaukot.


---


Toisessa kehässä tehtiin paikallaanolot, metallihyppynouto ja luoksetulo Kaisa Lähdesmäen tuomaroimana. Paikallaolojen jälkeen oli vähän taukoa ennen yksilöliikkeitä.


Paikalla makaaminen   10


...Vaikka koira olikin ottanut vinon asennon piiloa kohden ja makasi lonkallaan etutassu alleen taitettuna. Kokonaisuutena kuitenkin suht nätti makuu.


Paikalla istuminen   6


Oli tosi rauhaton Saraksikin. Loppupuolella koira oli kuikuili takaviistoon (niin Terhikö siellä meni?!). Koira korjaili vielä tassujaan, kun tulin sen luokse.


Metallihyppynouto   8


Takaisintullessa Sara näki jotain mielenkiintoista selkäni takana ja sitä tuijottaen toi kapulan vähän niinku ravilla. Nosto oli myös ruma.


Luoksetulo   6


Mun moka. Annoin käsimerkin seisomaanpysäytykseen aivan liian myöhään ja pitkäksihän se meni.


Videot: paikalla makaaminen, paikalla istuminen sekä metallihyppynouto ja luoksetulo.


---


Kolmennessa kehässä tehtiin zeta, seuraaminen ja tunnari. Tuomarina oli Ralf Björklund.


Zeta   9


Järjestyksenä oli i-m-s. Ei tietoa mikä johti pistevähennykseen.


Seuraaminen   9 ½


Pieni äännähdys muutamassa liikkeellelähdöissä, mutta niitä tuomari ei varmaankaan kuullut. Puolikas meni varmaan siitä, kun mulla oli jotenkin vaikea liikkua käskyksen alla. Lisää treeniä mulle.


Tunnari   9 ½


Rajua nenätyötä.


Video: zeta, seuraaminen ja tunnari.


---


Tulos: EVL1, 265,5 p. ja sijoitus 10./49. Tulokset kokonaisuudessaan löytyy täältä.


---


Aika hyvin meni :) Ympäristöhän oli ihan uudenlainen tokoiluun eikä se suuresti suoritukseen vaikuttanut. Kiitos Mialle kuvaamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti