maanantai 19. joulukuuta 2011

Hyppytekniikkaa


Kokoonnuttiin Eevan ja Inkan kanssa Purinalle hyppytekniikat mielessä.


RINNALLE ensin vauhtikokoamista. Sarjassa oli 15-6-6-6-12 ft välit, reunimmaiset hypyt 45 ja 50 cm. Rinnalla oli likaa vauhtia. Ihan hyvin se meni, mutta sitä vauhtia vaan oli liikaa. Pääasiassa tassut osui nyt joka väliin.


Seuraavana tehtiin taipumista. Ensin pelkkää kaarta ja lopulta rataa kahdeksikkona. Tämäkin liiasta vauhdista huolimatta jopa onnistui.Vikana vielä kolmen hypyn ja renkaan sarjaa, väleina 6-6-10 ft. Hyvin meni :)


Rinnan kanssa tehtiin lisäksi muutama toisto keppejä. Verkkoja oli keppeihin laitettu harvakseltaan ja ahnehdin sitä kokeilemaan. Eihän se sujunut. Lisäsin lähes kaikki verkonpalat paikoilleen. Nyt koira pujotteli, mutta asento ei ollut hyvä...


SARAKIN teki vuorollansa ensin vauhtikokoamista. Väleinä oli 12-5-5-5-10 ft. Kauimmaisessa päässä oli leveä okseri, rimat 40-50 cm. Sara teki tapansa mukaan etupainotteisesti töitä. Sitä hirvitti okseri ja se näkyi jo sitä edeltävän hypyn suorituksessa. Kuitenkin kerta kerran jälkeen suoritus parani :)


Toisena harjotteena Saralla oli set pointia okserilla (apuhyppyyn 1 ft, apuhypyn ja okserin väli 4 ft ja okserin rimojen väli 1,5 ft). Okseri oli tasaokserina ja korkeudet oli 30-30-35-30-25 cm. Ekalla kerralla koira nykäisi rumasti päällä. Seuraavalla se paransi ja koko ajan jälleen se paransi kerta kerran jälkeen suoritustaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti