maanantai 12. joulukuuta 2011

"Kisat"


RINNAN agitreeneissä oli tällä kertaa ryhmän keskeiset kisat tulevan joulutauon kunniaksi. Jo tästä tilanteesta sain onnistuneesti kehitettyä itselleni kisafiilikseen :/ Eli oli kiire, kiire ja kiire. Ohjaus oli huonoa ja rimoja lensi.


On se vaan rumaa katsottavaa:


Eka kerta.


Toka kerta.


Ekalla kierroksella tuli ziljoona virhettä. Toiselle kertaa sentäs paransin hieman. Puomia ei olla tehty aikoihin radan osana ja kummallakaan kierroksella ei ollut puomin alastulon suorituksesta koiralla tietoakaan. Ylösmenot koira otti kuitenkin molemmilla kerroilla :) Kepit oli molemmilla suorituksilla huonot, etenkin eka kierroksella. Pää sais edelleen olla alempana.


Kisaratojen jälkeen tehtiin vielä erikseen ongelmallisimpia kohtia. Ne onnistui nyt paremmin, eikä nämä onnistumiset tietenkään tullut videoiduksi... Neloshypyllä sain palkan suunnan voimalla koiran kääntymään oikeaan suuntaan siivekettä nuollen. Kasihyppy onnistui sekä takaakierrolla että sylkkärillä. Puomiakin tehtiin ja nyt koira pysähtyi alasmenollekin. Lopuksi tehtiin vielä keinua leikkeleellä. Eka suoritus oli huono, toinen parempi ja kolmas niin hyvä, että koira sai syödäkseen loputkin leikkeleet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti