tiistai 24. huhtikuuta 2012

HAU:n tokot


Tänään tokoiltiin HAU:n riveissä SARAN kanssa. Paikkamakuu tehtiin kahteen kertaan. Ekassa jäin näkösälle ja liikahdin aina koiran katsoessa muualle. Toisessa menin piiloon. Sonja korjasi Saraa aina kun se liikahti. Koira yritti taittaa tassua alleen siinä vaiheessa, kun poistuttiin ovesta. Viereistä koiraa käytiin palkkaamassa ja ohjaajan poistuttua ovesta tassu kääntyi jälleen. Saralla taitaa olla jokin logiikka tässä, ainakin tällä kertaa.


Sitten Sara tauolle keräämään kierroksia muiden katselemisesta. Marmatus alkoi taas kuulumaan :p Ennen omaa suoritusvuoroa koira sai repiä lelua tovin. Sitten koira hetkeksi maahan ja otettiin seuraaminen käskytettynä. Nyt koira äännähti aika pienesti kahdessa liikkeellelähdössä. Näistä se sai torut. Äännähdykset ei tapahtuneet seuruukaavion alussa, mikä on ehkä positiivista. Jatketaan edelleen näin. Sitten katsastettiin vielä jäävien suoruutta. Seisomisessa ja istumisessa koira saattaa jäädä vähän vinoon. Näihin kokeilen nyt etupalkkaa.


---


Bussipysäkillä otettiin vielä perusasennosta maahanmenoja. Perusasennoissa yritin pitkästyttää koiraa, että pääsisin ymmärtämään mikä on ongelma koetilanteissa, joissa koira menee hitaasti maahan. No en oikein onnistunut, mutta otetaan näihin nyt mukaan jokin koiraa herättelevä henkäys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti