torstai 26. huhtikuuta 2012

Suoraa koiraa


Päivällä RINNALLA oli fyssarikäynti Aistissa Petra Snellman-Niemenpalolla. Koiran selkä oli nyt suora. Normaalia tukkoisuutta oli pitkissä selkälihaksissa, enemmän oikealla puolella. Lihakset oli kuitenkin joustavat kuten myös selkäranka.


Eli Rinna on nyt toipunut onnettomuudestaan :) Rajoitteita ei enää ole, mutta edelleen pidetään ohjelmistossa ravilenkit, taivutukset ja hieronnat.


---


Illemmalla oli SARAN aksatreenit. Sara on jotenkin syttynyt lajiin lisää. Ainahan se on agista pitänyt, mutta nyt se tuntuu entistä kiihkeämmältä. Kaiken kaikkiaan leikkiminenkin on parantunut. Koira puree tiukemmin leluun kiinni.


Rata oli hauska:



Ensin rataa tehtiin osissa, sitten vedettiin kisanomaisesti läpi. Päästiin nollalla vikalle esteelle asti :)


Alun hyppykuviossa kokeilin ensin ohjata tokalle hypylle koira takaakiertoon ja sitten vain kuljettaa koiran hyppyjen ja putken välistä. Ei onnistunut, koira meni putkeen. Paremmin sujui, kun vedin koiran nenästä hypyille eli niistolla kakkonen ja kolmonen. Kepeille vienti toimi, kun teki takaaleikkauksen putkella kuvan alapuolelle ja poispäinkäännöllä käänsi koiran kepeille. Keppejä seuranneet hypyt toimi parhaiten tekemällä vekkaus ennen yhtätoista ja ohjaamalla välistäveto keppien puolelta. Kokeilin myös ohjata hyppyjen välissä, mutta silloin koira teki pitkiä loikkia. A:lle lähetin koiran ja menin sitä vastaanottamaan muurin toiselle puolen. Alastulokin sujui Saralta ihan kohtuullisesti kirityksellä. Putkeen vienti oli parempi valssauksella, muuten koira saattoi hypätä kutosen toisesta suunnalta matkalla. Loppuhyppyihin kokeilin sekä vauhdista pakkovalssia että takaakiertoa. Molemma toimi, mutta pakkovalssissa meinasin kompastua jalkoihin :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti