maanantai 16. huhtikuuta 2012

HAU:n tokot


Tänään pyörähti käyntiin HAU:n kesäaika ja sitä myöten myöskin tokoryhmä! SARA aloitti vuoronsa ruudulla (vieraat merkit ja naru). Tehtiin ensin kokeenomaisesti käskytettynä ja se oli ihan täydellinen suoritus! Sitten toisesta suunnasta eri merkiltä. Koiran huomaamatta ruutuun oli viety alusta. Nyt palkkasin koiran liikkurin käskytyksen jälkeen, kun se ei ennakoinut eli ennen merkille ja ruutuun lähetystä. Täydellistä edelleenkin. Sitten vielä koiran makuutusta ruudussa ja palkka siitä, ettei se lähde liikkurin käskytyksillä. Ei lähtenyt eikä edes nykinyt.


Sitten seuraamista liikkuroituna. Teemana häiriöt eli päin seiniä ja toisten koirakoiden lomitse seuruutusta. Saraa ei haitannut häiriöt lainkaan. Se oli ihan niin kotoisasti mukana, että äännähtelikin toki joissain kohdissa :p Noihin ääntelyihin pitäisi päästä puuttumaan paremmin, nyt en näin lähellä näyttökoetta enää uskalla.


Tehtiin vielä kaukot. Näissäkin teemana häiriöt eli koiran takana oli häiriöitä tekevä liikkuri. Jalkojen tömistely ei haitannut, kuten ei myöskään käsien heiluttelu. Pieni rapina sen sijaan häiritsi ja koira pisti korvat linttaan. Tehttin joku 12 vaihtoa putkeen ja näissä koira eteni n. 30 senttiä. Ainakaan s-i-vaihto ei sujunut puhtaasti, saattoi olla jokin muukin jossa tuli eteenpäin. Muuten koira teki siististi vaihdot, mutta i-m-vaihdossa yllättäen ei mennyt ekalla käskyllä maahan asti vaan vaati toisen käskyn. Näissä lisäksi taitteli taas etutassujaan alleen. Nyt vaan paljon onnistuneita toistoja näihin.


---


Eilen huomasin RINNAN aloittaneen toisen juoksunsa. Edellisestä on aikaa 9 kk. Nyt Rimppa-Pimppa pitää siis taukoa ryhmätreeneistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti