maanantai 14. maaliskuuta 2011

Hyvä päivä


Eli SARAN maanataiagit.



Ensin numeroituun suuntaan. Se meni hyvin ja päästiin viilaamaan pilkkuakin <3 Ohjauskuvioina kakkosella pakkovalssi, josta kolmoselle koira irtosi hyvin takaakiertoon pelkällä käskyllä, putken jälkeen tehtiin vekki suuntaamaan koiraa paremmin. Etenkin vekkiä viilailtiin. Sitten rata vastakkaiseen suuntaan. Sekin sujui, mutta Sara suoritti esteet 7.-5. erilailla kuin kuvittelin. Koiran valitsema oli tietysti parempi ;) Koira teki esteillä kahdeksikon.



A-radan ekaan putkeen lähetys tehtiin pimeästä kulmasta. Sara irtosi hyvin toiseenkin putkeen minun jäädessä hypyn taakse odottamaan. Siinä kädellä näyttö ja koiruus suoritti hypyn tiukasti hyppyä nuollen. B-rata alkoi samalla tavalla, mutta jatkui toisesta putkesta eri hypylle. Ennen hyppyä koiran linja vekattiin paremmaksi. Sitten whisky-leikkauksella 5. este ja kepeille lähetys. Ihan täydellistä!


Tehtiin myös pikkutokoja häiriöin. Tehtiiin paikkamakuuta ja perusasentoja häiriössä. Kummassakaan agittavat koirat ei haitanneet, ei ihminen joka jopa hyppäsi koiran yli sen ollessa makuussa ja tuli ihan viereen korian ollessa perusasennossa. Ilmekään ei näissä värähtänyt. Häiriökäskyihinkään Sara ei reagoinut. Sen sijaan äkillinen ääni (käsien yhteenlyönti) sai koiran kääntämään päätään nopeasti äänen suuntaan, mutta kontakti palasi heti sen jälkeen ja toisella kertaa Sarppa ei enää vilkaissut ääntä kohden. Se reagoi siihen vain vetämällä korvat hetkiseksi luimuun. Häiriöseuruuta tehtiin päin putken suita ja puomia. Ekoissa kontakti tipahti, mutta sen jälkeen ei enää. Eikä muuten äännellyt yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti