perjantai 11. maaliskuuta 2011

Mestoilla


Agitettiin Agimestassa. SARAN kanssa tehtiin seuraavaa rataa. Eli ensin hyppytekniikkana kasvava sarja, sen jälkeen putkeen ja kolmella esteellä joko välistävetoja, takaakiertoja tai serpentiiniä. Hyppysarja sujui hyvin, Saraa ei häirinnyt minun liike vaan se pystyi suoriutumaan hyvin sarjasta. Lopun ohjauskuvioissa vaihdoin ohjaustapaa lennosta. Saran kanssa tälläinen ei toimi. Se oppii suoritettavan radan järjestyksen nopeasti ja sitten tarjoaa vain sitä jatkossakin. Oli siis ihan sama miten ohjasin vai ohjasinko lainkaan ja koira suoritti tietyllä tapaa esteet... Se oli liian kierroksilla kuunnellakseen ohjausta. Välistävedot ja serpentiini saatiin juuri ja juuri toimiviksi. Takaakierrot oli nyt kaikista vaikeimpia. Rimojakin tuli rytinällä alas. Takaakierrot onnistui vain minun peruuttaessa.



Lisäksi Saran kanssa tehtiin renkaan kautta kepeille menoa eri kulmista, joko vähän helpommista tai vaikeammista avokulmista. Kaikissa Sas haki hyvin itsenäisestikin keppien aloitukset :) Tehtiin vielä puomiakin yksittäisenä. Hyvät oli kontaktit sekä minun juostessa edellä että jäädessä taakse.


RINNA teki kuvan sarjaa vähän varioiden (ilman rimoja). Ensin suora, josta putkeen. Penne irtoaa aivan mainiosti :) Kokeiltiin myös välistävetoja ja takaakiertoja. Rin ei ymmärtänyt, mitä halusin ja kuumeni. Se räksytti ja veti omaa rallia... Saatiin kuitenkin jokunen onnistunutkin kierto ja välistävetokin. Lisäksi pentu teki A:lla ja puomilla alastulokontaktia sekä minipöytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti