torstai 17. maaliskuuta 2011

Penne aksaa


Käytiin RINNAN kanssa agittamassa Sporttikoirahallilla Eevan & Kumman kaa.



  • Ensimmäisenä hyppytekniikkana perussarja speed pombeilla. Rinnan meno oli  vähän rumaa, rytmitys oli välillä pielessä. Aivan treenikerran lopuksi uskaltauduttiin kuitenkin laittamaan speed pombien lisäksi ekaa kertaa rimatkin. Toinen pää rimasta alimpaan kiinnityskohtaan ja toinen maahan, joka toinen eri suuntaan. Rinna yllätti ja teki sarjaa tosi siististi. Ehkä se siis kaipasikin jo vähän enemmän haastetta treeniin?

  • Rengasta tehtiin matalana. Nyt penne kesti tiistaista paremmin liikehäiriötä.

  • Treenattiin erikseen myös lähtöluvan odottamista. Se olikin vaikeaa, sillä hypyn takana oli suoraan putki. Kerran pentu varasti ja muuten se vain hytkyi paljon...

  • Pikkusarjana takaakierto hypyllä (speed pumb + matala rima), josta putkeen meno. Putki taisi olla tässä vähän liikaa... Rinna suorittaminen oli vähän hätäistä sen takia, putkeen kun oli kiire.

  • Puomia tehtiin samaan tapaan kuin tiistainakin. Se meni oikein hyvin :) Pentunen pysähtyi hyvin 2on2offiin, oli suorassa. Meni hyvään asentoon myös minun jäädessä jälkeen. Se kesti myös tiistaista peremmin liikehäiriötäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti