sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Ja taas yhdet agikisat


Hyvät oli alkuasetelmat: pienoinen krapula, joka kuitenkin helpotti päivän edetessä ja suoritus oli nousujohdanteinen :p Agikisat oli Kirkkonummen Kennelkerhon järjestämät ja tällä kertaa ne pidettiin KKK-hallilla. Agiradoilla tuomaroi Esa Muotka.


A-rata:


 


Heti toiselta esteeltä saatiin HYL ja siitä alkoikin ohjaajan alamäki. En saanut koottua enää ohjaamistani ja koirahan piti sitten omaa kivaa. HYL tuli, kun käänsin koiraa liian aikaisin. En vaan osaa vieläkään ajoittaa ohjauskuvioita oikein. En ees viitti kommentoida muuten ohjausta, mutta ne kontaktit! En suunnitelmistani huolimatta pysäyttänyt koiraa kunnolla kontakteille, huoh. Vapautin sen vaan lennosta... Yritys oli kyllä hyvä A:lla, mutta Sa pysähtyi vasta maassa ja varasti siitä palkaksi vielä putkeenkin.


Video.


B-rata:


 


Toinen rata alkoi lupaavasti. Olin nyt tosissani päättänyt pysäyttää ja sen teinkin (hyvä minä!). Tosin se kostautui A:lla, kun koira kävi hihaan kiinni (...) ja siitä huitasin sen jotenkin pituudelle. Siitä siis HYL. Keinulla tein takaaleikkauksen, eikä Sas sitä kestänyt. Eipä olla noin tiukkaa takaaleikkausta tehty treeneissäkään... Puomille sentäs pysäytin koiran vähän pidemmäksi aikaa.


Video.


C-rata:


 


Vika rata oli hyppäri ja sillä tuomarina Seppo Savikko. Kivanoloinen rata ja varsin sujuvaa oli menokin, etenkin radan alkuosaan olen tyytyväinen. Harmittavasti vaan kielto 15. hypyltä. Videoltahan se syykin kieltoon selviää; hidastan vauhtiani liian aikaisin. Tulokseksi siis av -9,23, rv 5 ja sijoitus 10./24.


Video.


Noille kontakteille pitää nyt tehdä jotain. Kisoissa mulla on paljon kuumempi koira käsissä kuin treeneissä. Tarvii kaivaa se kisojen koira treeneihinkin, jotta pääsen asiaan paremmin puuttumaan. Treeneissähän kontaktien pysähtymisprosentti on ihan eri luokkaa kuin kisoissa. Lisäksi omaa kisapäätä pitäsi parantaa, sillä kisoissa minäkin olen eri ihminen kuin treeneissä... Treenattavien listalle myös putki-puomi-erottelut, tiukat takaaleikkaukset kontaktiesteillä ja erilaiset keppikulmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti