maanantai 12. maaliskuuta 2012

Pimppa aksaa


RIMPPA-PIMPAN kanssa aksaaminen oli taas varsin vallatonta. Ohjelmassa oli tällä kertaa "kisat", mutta Rinnan kanssa en kuitenkaan rataa suorittanut kisamaisesti vaan palkkailin siellä täällä ettei kierrokset pääse tappiin asti.



Alussa kutsuin koiran kolmosen takaa ja nelosen takaakierron jälkeen palkkasin sen. Vitoselle viedessä en ollut ihan kartalla ja koira ehti hypätä hypyn väärään suuntaan. Vitoselle oli tarkoisus viedä valssilla. Seiskan takaakierron jälkeen taas palkkaus. Sitten hypyt kasi ja ysi ja putkeen vienti valssilla. Yhdentoista ja kahdentoista sekä kolmentoista ja putken välillä taas valssit. Ekalla kierroksella kokeilin keretä ohjaamaan koiraa takaakiertoon viidelletoista kuvan yläpuolelta. No en ehtinyt. Ennen A:ta palkkaus ja A:lle se pakka sitten hajosi. Rinna ei pysähtynyt alastulolle vaan loikkasi sen yli ja juoksi putkeen. Se ei kuunnellut huutoa vaan juoksi rallatellen toiseenkin putkeen. Pysäytin koiran ottamalla niskasta kiinni, johon Rin ärähti. Käskin koiran maahan ja kävelytin sen pois radalta. Argh.


Toisella kierroksella mun kädet heilui jostain syystä ylösalas valssatessa ja rimojahan tuli alas :/ Lopuksi hiottiinkin mun valsseja. Toisen kierroksen A:lla pysäytin koiran ennen estettä ja menin vastaanottamaan sitä toiselle puolelle. Johan pysähtyi. Yritin siitä ohjata muurille, mutta Rinna juoksi putkeen. Tehtiin sitten pelkkä muuri, mutta sen jälkeen koira oli taas putkessa :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti