keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Jännä päivä


Korkattiin SARAN kanssa agilityn kolmosluokka. Tokikin tehtiin näyttävä sisääntulo :p Eli myöhästyttiin ekan radan rataantutustumisesta sekä myöskin omalta starttivuorolta. Saatiin onneksi startata vikoina ja saimpa vielä oman minuutin rataantutustumisenkin!



Ekalla radalla tuomaroi Esa Muotka.







Alkuun pari takaakiertoa ja linjaus A:lle. Seiskalla valssaus ja linjaaminen putkea kohden. Sujui. Kympiltä yhdelletoista käännössä Saralta pääsi ärräpäitä, huonoa oli ohjaus. Suht sujuvasti päästiin kepeille asti ja siihen se sitten tökkäsi. Vekkasin koiralle parempaa kulmaa ja koira menikin kepeille, mutta jostain syystä se aloitti pujottelun väärältä puolelta. Sen verran sujuvasti se meni, että piti ihan vilkaista tuomaria ja virhettähän se näytti. Toisella yrityksellä ohjasin koiran liian hätäisesti ja se meni toiseen väliin. Kolmannella maltoin antaa koiralle enempi tilaa ja sillä kepitkin saatiin pujoiteltua. Muuten ihan kivaa menoa, joskin kontaktit olisi voineet olla nopsempiakin. Tuloksekseksi siis 13,43 eli kaksi virhettä kepeiltä ja sen seurauksena yliaikaakin. Sijoitus oli 28./n. 60.



Toinen rata oli Henri Luomalan käsialaa.







Alku vähän mietitytti. Otin koiran vastaan ennen kakkosta ja valssasin putken toiselle puolen. Vitos-kutosesteillä valssaukset valuui, mutta teinkin ne varman päälle :p Päästiin vielä kasiesteelle asti, sitten kepeille ohjatessa hukkasin suunnan ohjasin koiran A:lle. Eli siinä vaiheessa HYL. Loppurata oli ihan sujuvaa. Aina toki voisi ohjata paremminkin, mutta olen ylpeä itsestäni :D En jännittänyt liikoja ja ensimmäistä kertaa mulla oli ihan oikeesti kivaakin radalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti