maanantai 3. kesäkuuta 2013

Ma

RINNALLA oli taas aksoissansa liikaa kierroksia. Se näkyi rimoissa ja kontakteissa. En osaa erottaa sitä hetkeä, kun koiralle tulee liikaa kierroksia. Huomaan vain sen vaiheen, kun niitä on jo liikaa. Jotain pitäisi osata jo tehdä aiemmin. Lisäksi voisin palkkauksen tehdä rauhallisemmin. Koira ei saa enää rallatella yksinään lelun kanssa vaan se voisi vaikka olla minun kanssa. Kahden lelun leikit taas mukaan siis.

Päivän positiiviset: kontakti-putki-erottelu toimi, kepit koira osasi hyvin loppuun asti, vaikka jäinkin numeron kohdalle ohjaamaan ja koira kääntyy hyvin hypyillä.



HAU:n tokoissa SARA teki eilisen palauttelut. Tehtiin ensin paikallaanolot, eka istuminen, sitten makuu. Istumisessa koira liikautti etutassuaan kahdesti, makuussa se piti asentonsa. Tunnari tehtiin pariin kertaan siten, että oikea kapula oli heinikossa piilossa ja vääristä oli osa näkyvillä, osa piilossa heinikossa. Kapulat oli puolen metrin - metrin etäisyydellä toisistaan. Nämä meni ongelmitta. Sitten laitettiin kapulat noin kolmen metrin päähän toisistaan näkyville. Koiralle ei näytetty kapuloisen vientiä. Sara haisteli yhden tai kaksi kapulaa ja sitten bongatessaan seuraavan nappasi vaan sen. Ongelma saatiin siis esille. Nyt pitää vaan keksiä miten lähdetään ratkomaan sitä. Kaukoissa koiran takana tehtiin ensin pientä häiriötä, ei haitannut. Sitten isompaa, juoksuaskeleita tömistellen. Tästä saatiiin Saralle ahdistunut ilme ja se vaati välillä kaksoiskäskyt vaihtoihin, se ei joko tehnyt vaihtoa lainkaan tai teki vajaan asennon. Lopuksi tehtiin sarjallinen vielä ilman häiriöitä ja ne meni hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti