maanantai 28. marraskuuta 2011

Leikkauksia


Rimat 45-55 cm.


RINNAN agitreenien teemana oli takaaleikkaukset. Suoremmilla ne sujuikin, mutta tiukemmissa kulmissa Rin herkästi pyörähti hypyn jälkeen ympäri. Niihin siis treeniä. Etenkin vaikeaa oli kääntö neljänneltä viidennellä ja viidenneltä kepeille. Mukava oli kuitenkin huomata, että Rimppa on alkanut hakea hyppyesteitä paremmin :) Rataa tehtiin Rinnan kanssa keppeihin asti. Kepeistä puuttui kolme verkon palaa. Sujui silti.


Avartavaa kommenttia tuli taas ohjaamisesta. Tiedänkin sen, mutta kaipaan vähän väliä muistutusta tästä. Rinnahan on siis nopea ja tempperamenttinen koira. Koska Rinna liikkuu nopeasti mulle tulee oloksi etten kerkeä ja alan ohjaamaan kiireessä säheltäen. Rinna kerää näistä lisää kierroksia ja mun ohjaus vaan huononee entisestään. Rinna kiehuu lisää ja niin edelleen. Tarvii pitää mielessä se rauhallisuus.


Keinua tehtiin yksittäisenä esteenä. Tällä kertaa laitettiin nakinpalat keinun päähän ja Rin teki hyviä juoksuja laudan päähän. Puomin alastuloakin tehtiin ja yhyy, Rinna on unohtanut kuinka tehdään hienoja 2on2offeja :/ Ohijuoksuina sujui, mutta minun taakse jättäytyessä ei. Naksuteltiin asentoa. Palkkasin nyt vinoistakin, piti laskea kriteereitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti