perjantai 4. marraskuuta 2011

Vähän tottistakin


Käytiin Petikossa. Harmiksi pk-esteitä ei kentällä ollut :/ RINNAN kanssa tehtiin ensin eteenmenoa. Vietiin yhdessä lelua ja lähetin koiraa. Mitä tekeekään Rinna? Juoksee vauhdilla suoraa linjaa lelun ohi kentän takaiselle niitylle aina jonnekin 60 metriin asti... Teki saman toisellakin kertaa. Kolmannella kokeilin käskyttää maahankin. Ekasta käskystä koira pysähtyi ja toisella käskyllä se meni maahan. Tehtiin vielä niin, että vein lelun Rinnan katsellessa ja nyt koirakin juoksi lelulle eikä sen ohi. Aika lupaavat on osiot tämän liikkeen suhteen! Tarvii nyt vaan vahvistaa eri osioita. Otettiin vielä seuraamista. Herkässä oli tänään edistäminen.


SARA teki ensin luoksetulon yhteydessä pysäytyksiä. Molemmat oli ihan ok, muttei niin teräviä kuin haluaisin niiden olevan. Koira saikin melkein pelkästään kehupalkkaa. Jääviä otettiin siten, että käskin koiraa takaisin seuraamaan pari metriä jätön jälkeen. Sitten tehtiin vielä normaalimmin palkaten asennoista. Yksi istuminen meni seisomiseksi. Vähän erilaisempi treenitapa taisi taas sekoittaa pakkaa. Loppuun tehtiin vielä eteenmenoa. Olin jo aiemmin vienyt lelun kentän päähän. Otettin alkuun seuraaminen ja siitä lähetys. Koira lähti hyvin, mutta puolivälissä vauhti vähän hidastui ja koira lähti vähän vinoon. Sitten se bongasi lelun ja suunnisti sille. Otettiin vielä toinen, jossa koko 30 metrinen meno oli suoraa.


Lenkillä koirat rymysi tuttuun tapaan. Kiilaustilanteessa RINNA ulvahti ja rähähti sen jälkeen Saralle. Sitten koira pitikin vasenta takajalkaa ilmassa ja vinkui :( Annoin koiran rauhottua ja kävin läpi jalan, ei reaktiota. Asennot ja liikkuminenkin näytti normaalilta. Rämäpäisyyskin kukoisti jälleen eli ei vissiin ollut vakavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti