lauantai 26. marraskuuta 2011

Rinnan eka tokokoe


RINNA aloitti virallisen tokouransa Porvoossa Porvoonseudun Koiraharrastajat ry:n kokeessa. Koe pidettiin Peten Koiratarvike Areenalla ja tuomaroimassa oli Hannele Pörsti.


Luoksepäästettävyys   9


Rinna meni tuomaria vastaan.


Paikkallaan makaaminen   10


Loppupuolella koira meni lonkalleen ja taittoi etutassunkin alleen. Aika harvoinhan se menee lonkalleen ja vielä harvemmin se taittaa tassua alleen, ehkei se ollut ihan kotoisasti tilanteessa?


---


Yksilöliikkeissä oltiin toisena vuorossa.


Seuraaminen kytkettynä   9


Piste meni varmaan siitä, kun alkuun unohdin liikuttaa hihnakättä :p Seuraaminen tuntui hyvältä.


Seuraaminen taluttimetta   9


Ekassa liikkeellelähdössä koira äännähti, sen jälkeen rauhoitin oman liikkumiseni eikä koirasta kuulunut enää ääntä. Lopussa tehtiin täyskäännös (vasempaan) ovea kohden ja jouduin vähän jyräämään koiraa alta. Muuten oli ihan kivaa seuraamista. Juoksuosuus tehtiin kohti hyppyestettä, muttei se Rimppaa haitannut.


Liikkeestä maahanmeno   9


Pikkasen edistävää seuraamista.


Luoksetulo   9


Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes Rinna jo lähellä tullessaan yskäisi kurkustaan nakinpalasen :p Sen jälkeen se tuli suoraan sivulle takaa kiertäen.


Liikkeestä seisominen   9


Pikkasen edistävää seuraamista.


Estehyppy   10


Rinna osaa tämän.


Kokonaisvaikutus   8


Tais olla vähän häslä :D


---


Tulos: ALO1, 184 p. ja sijoitus 2./16.


---


Tykkäsin Rinnan työskentelystä. Ei se vielä ole mun mielestä aivan koevalmis, mutta eipä alempiin luokkiin vielä tarvii ihan ollakaan. Rinna teki samalla innolla töitä kuin yleensäkin se tekee, vaikka paikka oli vieras kumimattopohjainen halli, etenkään kun sinne ei koiraa saanut tuoda ennen omaa vuoroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti