torstai 3. marraskuuta 2011

Torstain aksat


Treenattiin taas Saijan kanssa nuorisoa ennen kuin muut tuli. RINNA aloitti hyppy-ympyrällä. Rimat oli 40 cm. Koiralla nousi kierrokset vähän liikaa ja jokunen rimakin lensi. Tehtiin myös ohjauskuvioita. Valssia pitää ehdottomasti harjoitella Rinnan kanssa lisää, siinä kun meinaa mennä kaarteet vähän suuriksi. Takaakierto ja hypyn jälkeinen kääntäminen onnistuu hyvin. Ne pitää vaan saada onnistumaan vielä täydessä vauhdissakin. Keppejä tehtiin kokoverkoilla. Oon tehnyt Rinnan kanssa paljon toistoja, joissa jättäydyn jälkeen ja koira pujottelee itsenäisesti kepit loppuun asti. Nyt juoksin koiran rinnalla ja se vähän tuntui tuottava häiriötä Rinnalle. Treeniä vaan siihenkin. Tehtiin myöskin kaikki kontaktiesteitä.


---


SARAN treeneissä tehtiin samoilla esteillä eri versioita. Eka:Ysiputkelta kympille vienti ei meinannut onnistua, kun koira kerta kerran jälkeen meni väärästä päästä kymppiputkeen. Suhinaputkijarru tai "tässättely" ei auttanut, mutta koiran nimen sanomalla sain sen huomion sen verran itseeni, että sain koiran laitettua oikeaan putkipäähän.


Toka:Ensin Sara kääntyi vitosputken jälkeen väärään suuntaan. Sain sen jatkamaan putken jälkeen oikeaan suuntaan tekemällä takaaleikkauksen putkella aiemmin, kauempana putkensuuta.


Kolmatta ei ehditty enää tekemään, mutta muistiin tämä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti