torstai 29. syyskuuta 2011

Purinalla


Ennen Saran agiryhmää tehtiin molempien kanssa keinua ja keppejä. Keinulla RINNALLA oli ensin malata pöytä alla, sitten otettiin ekaa kertaa keinua kokonaisena esteenä. Ihan jees ekaksi keinukerraksi. SARALLE otin ensin pari kertaa keinua hetsattuna. Kerran koira suoritti sen juuri niinkuin haluaisin sen aina tekevän. Mun ideaali ei siis ole mahdoton Saralle, töitä se vaan vaatii paljon. Vahvistettiin vielä 2on2offia keinun alatulolla. Ensin koira sai paukauttaa keinun päätä ja mennä asentoonsa, sitten otettiin kokonaisella keinusuorituksella. Pystyin ottamaan reilusti sivuttaisetäisyyttä ja koira haki silti suoraan asentoon. Keinun taakse jättäytyminen aiheutti aika herkästi koiran hakeutumisen 2on2offiin jo ylösmenolle...


RINNA kepitteli koko verkoilla. Tein ensin eri suunnista lähetyksiä ja vedätin itse lelua keppien jälkeen. Sitten saatiin appari paikalle vetämään lelua ja pystyin katomaan missä mennään pään asennon suhteen. Muutamasta toistosta yksi oli jo hyvä! SARANKIN kanssa käytettiin verkkoja hyödyksi ja otettiin vaikeampia kulmia. Kyllähän kaikki verkkojen kanssa onnistui, jopa tiukat takaaleikkauksetkin. Lisää vaan toistoja niin onnistuu ilman verkkojakin.


SARAN agissa tehtiin kahta rataa. Eka rata:Yllättävä ongelma tuli keinun kanssa, jossa koira kerta kerran jälkeen varasti alastulolta. Kuriton koira joutui jäähylle hetkiseksi ja uudella yrityksellä alkoi koirakin pysähtymään. Muuten rata sujui. Kasin ja ysin välissä kun vekkasi kahden käden kanssa, niin sai koira pienemmällä kaarrolla kympille.


Toka rata:Odotetustikin eniten mietintää aiheutti alun hyppyneliö. Ensin otin koiraa haltuun toisen esteen jälkeen ja peruutin neljännelle, mutta miksipä tehdä niin vaikeasti, kun voi tehdä helpomminkin... Eli rintamasuunta kohden nelosta. Nelosella tein jaakotuksen. Se toimi hyvin, kunhan vain otti jalat heti alleen ja veti koiran suoraan kepeille ilman ylimääräistä hyppyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti