tiistai 30. huhtikuuta 2013

Maanantain aksat ja tokot

RINNAN aksoissa oli teemana putkijarrut:Nelosputkella jarrutus toimi hyvin. Keppien jälkeen koira kuplahti herkästi kolmosputkea kohti ja huonon linjan takia se hyppäsi pituuden välistä. Koiran linjaa sai suoristettua menemällä itse lähemmäs pituutta koiran vielä pujotellessa ja varmuuden vuoksi vielä tiukasti ottamalla koira mukaan. Muurilla ohjasin koiraa viskillä. Rinna ei vaan edelleenkään lue ohjausta oikein ja tehtiin tätä muutama toisto pallon avulla. Nämä treeniin! Neljällätoista putkijarrut ei toimineetkaan enää niin hyvin. Koira kävi monet kerrat pituudellakin. Putkijarrut pitää treenata siis vahvemmiksi.

---

HAU:n tokoissa tehtiin jälleen paikallaanolot ekana, istuminen 2 min ja makuu 4 min. Piilo oli vino. Istumisessa SARA liikautti tassuaan kahteen kertaa. Ensin ihan alkuun ja toisen kerran viereistä koiraa kehuttaessa. Makuu oli hyvä.

Tunnaria tehtiin erikoisemmin. Ensin tunnari siten, että kapuloissa oli minun hajustaman lisäksi kolmen muun ihmisen hajut. Hyvin sujui. Sitten tehtiin niin, että kapulat oli kolmen ihmisen käsissä. Tätä Sara ei tajunnut. Se vaan haki kapuloita vastaan tulevassa järjestyksessä. Tehtiin vielä yksi sellainen, jossa oma oli piilossa väärien takana. Koira haisteli tosi siististi monet kerrat vääriä kapuloita ennen kuin se löysi oikean. Hyvä.

Kaukot tehtiin jalkapuuna. Vaihdot alkoi siistiytymään. Loppuun juoksutin koiraa vielä siivekkeitä kierrättäen ja sekä seisomaan että maahan sitä pysäytellen. Seisomaan pysäytin koiraa sen joko juostessa poispäin tai kohti. Näitä tehtiin myös pitkältä matkalta. Maahanmenot tehtiin edelleen lyhyeltä matkalta. Aika hyvin sujui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti