tiistai 29. tammikuuta 2013

FitDog

RINNA pääsi FitDogin testikoiraksi. Yritys kehittää työ- ja urheilukoirien energia- ja palautustuotteita, jotka kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Rinna saa testata jo markkinoilla olevia energia- ja palautusjuomajauheita sekä vielä kehitteillä olevia tuotteita. Tänään hain postista kotiin ensimmäiset testivalmisteet, Energy- ja Recovery-juomajauheet. Annoinkin maistiaiset ja sekoitin jauheita pieneen määrän vettä. Rinnalle maistui kumpikin hyvin. SARAKIN sai maistaa. Palautusjuoma sai sen vähän epäröimään, mutta energiajuoma maistui hyvin. Luultavasti palautusjuoman maistuvuus on Saralle vain tottumuskysymys. Sillä on ennenkin saattanut mennä vähän aikaa lisukkeiden hyväksymisessä. Nyt sitä ei kuitenkaan tarvinnut nameilla houkutella vaan koira lipsutteli juomaa ihan sellaisenaan.Lisätietoja: www.fitdog.fi

---

Tänään RINNALLA oli aika Aistiin Petra Snellman-Niemenpalon käsittelyyn. Niskat oli tiukkana (varmaan vetotreeneistä?) ja myös selän pitkissä lihaksissa oli tiukkuutta. Ranka oli liikkuva. Jatkossa koira voisi tehdä enemmän pään taivutuksia. Koira painoi 14,8 kg. 

---

Päivitetääs vielä vedot. Nyt mennään jo kolmea kilometriä yhtä jaksoisesti kaatumatta! Paljoo pidempään mun jalat ei kestä sitä kyykötystä tällä hetkellä. Tarviin siis treeniä :p SARAKIN alkaa sluibailee parin kilometrin jälkeen. RINNA sitä vastoin ei malttais lopettaa ollenkaan. Vaikka koira on selvästi väsynyt (etenkin kun joutuu Saran sluibaillessa hoitamaan vedovastuun kokonaan), mutta se vaan jatkaa ja jatkaa. Se myös yrittää varastaa liikkeelle omin luvin. Eikä se meinaa enää totella pysähtymiskäskyjä. Mutta suuntakäskyt Rinna osaa nyt. Koirien ohituksetkin hoituu mallikkaasti vauhdissakin. Arjessa Rinnaa joutuu käskyttämään ohituksissa useastikin, mutta vetotöissä koira ei huomaa ympäristön tapahtumia lainkaan. 

Jatkossa tehdään lyhempiä treenejä ja kasvatetaan Sarankin motivaatiota. Rinnalla tahtoa riittäisi vetää pidempääkin matkaa, muttei sitä yksinään viitti vedättää. On se sen verran pikkuruinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti