torstai 27. lokakuuta 2011

Aksaa


Saijan kanssa treenattiin taas nuorisoa ennen aikuisten treenejä. RINNA teki ensin hyppy-hyppy-hyppy-muuri -sarjaa (välit 6-6-10 ft, rimat alimmissa kannattimissa, muuri 55 cm). Ekalla kerralla muurin ylitys ei sujunut kauniilla hypyllä, mutta seuraavilla kerroilla se onnistui paremmin. Toisella kierroksella vaihdettiin muurin tilalle rengas (maksi). Ekalla kerralla jäin lähetyksellä koiran taakse ja koira meni kehikosta. Seuraavilla kerroilla menin koiran tueksi renkaan viereen ja siten renkaan suorituskin onnistui. Viimeksihän oli sama ilmiö nähtävissä, kun tätä sarjaa tehtiin.


Seuraavaksi tehtiin neljän esteen hyppysuoraa. Hyppyjen välit oli 6 m ja korkeudet vaihteli. Ekalla kierroksella rimat oli 45-50-35-55 cm. Matalin hyppy oli yllättäen Rinnalle se vaikein. Ekalla kerralla se pudotti rimankin. Se otti epämääräisen määrän väliaskeleita ennen hyppyä eikä hyppykaari tullut kauniisti hypyn keskelle. Toisella kierroksella oli ekan riman korkeus 45 cm, loput oli 50 cm. Tämä sujui ihan mallikkaasti.


Rin teki myös pari kertaa kokonaan verkotettuna keppejä. Asenne oli nyt entistä alemmas :)


---


SARAN treenirata:Kaikki rimat ja muuri oli 65 cm. Ensin tehtiin esteet 1.-6. ja sitten 5.-12. Vitosputkeen koitin ohjata ennakoiden kutosesteelle juoksua. Jos tein takaaleikkauksen putkella, koira lähti putken suusta tullessaan väärään suuntaan. Kun ohjasin koko ajan siltä puolelta millä aioin ollakin, suuntasi koirakin putkesta oikeaan suuntaan. Loogista. Uskaltauduin tekemään myös vitosputken jälkeen persjätön. Tossua vaan toisen eteen, niin ei ollut edes törmäysvaaraa koiran kanssa. Muurin takaakierto oli tiukempi A:lta tullessa ja se olikin vaikeampaa. Saran huono hyppytyyli oli nähtävissä. A-este on nyt sillä mallilla kuin se oli ennen juoksukontaktikokeilujakin. Nyt koira teki myös siististi ylösmenot ilman etupään rymäyttämistä (ei ollut vauhtisuoraa A:lle).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti