perjantai 14. lokakuuta 2011

Illan treenit


Treffattiin Inka Purinalla treenin merkeissä. RINNA teki ensin keppejä kapeana kujana kokoverkoilla. Sen tyylinä oli melominen. Sitten kavennettiin kuja olemattomiin ja suorilla kepeillä Rin meni keppejä tasatassutyylillä. Se oli nopeampi. Molemmilla tyyleillä pujotellessaan Rinnalla oli pää alhaalla nyt. Keppien jälkeen palkkana oli ruokakuppipalkka, mikä selvästi on paras tähän. Otettiin vielä verkkoja pois ja verkot jäi nyt enää alkuun ja loppuun sekä yksi pala jäi keskelle. Kun keskimmäinenkin poistettiin, niin rytmi hajosi. Se on nyt selkeästi kriittinen pala :p Jatkossa Rin tekee keppejä suorina verkkojen kanssa. Kiva, kun on taas suunnitelmat selvinä keppienkin suhteen :)


Hyppytekniikkaa tehtiin set pointilla. RINNALLA apuhypyn ja okserin välissä 6 ft. Rimat oli 35-45-45-55-55-35 cm. Ekassa nelivitosessa koira kolautti rimaa ja viisvitosissa taisi vähän hirvittää. SARALLA apuhypyn ja okserin välissä oli 4 ft ja rimat oli 30-35-35-35-30 cm. Tällä kertaa jostain syystä koira ponnisti kaukaa ja hyppykaari jäi lyhyeksi okserin jälkeen. Kerran tippui jälkimmäisen okserin rimakin. Pentujen jäljiltä okserissa oli alhaallakin rimat, ehkä se vaikutti?


Lisäksi SARAKIN teki keppejä. Nyt tiukatkin takaaleikkaukset sujui ongelmitta. Koira vähän hidasti pujotteluvaihtiaan minun takaaleikatessa, mutta jatkoi pujotteluaan siltikin. Umpikulmista kepeille haku onnistui kaikista kulmista. Avokulma ei vielä onnistu tiukemmista kulmista.


Sitten jatkettiin ATD:n halliin, jossa oli mun vetovastuu tokokurssilaisista. Molemmat koira pääsi näyttämään kaukoja. RINNA esitteli opetusteknikoita. SARA näytti kaukoja, joissa tekniikka ei ollut siistiä s-i- ja s-m-vaihdoissa. Molemmat näytti myös kapulan pitoja. Tunnin jälkeen jäätiin vielä treenaamaan hetkiseksi pihan asvaltille. SARA teki pari metallinoutoa. Eka perusasentoon asti, toisessa vauhdista palkka. Kummassakaan ei moitteita. Noutojen perään tehtiin ympyrätunnari. Koira haisteli nätisti kapulat ja omakin löytyi ongelmitta. RINNA etsi pari kertaa  tunnarikapulaa puskasta pimeässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti