sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Hyppyjä


Treenattiin Eevan kanssa hyppytekniikkaa.Kaikissa hypyissä rimat oli alimmissa kannattimisssa, paitsi korkeuden arvioinnissa.


RINNAN muistiinpanot:  • Perussarja (viisi estettä, hyppyjen välit 6 ft): Ekalla kertaa jätin pallon koko sarjan taakse, sitten vikan riman alle ja sitten se oli taas koko sarjan jälkeen. Kaikki onnistui eikä Rin hyppinyt montaa hyppyä yhtäaikaa. Sitten otettiin putkesta vauhtia ja sitä tulikin vähän liikaa... Koira hyppäsi ekan hypyn, sen jälkeen se niputti seuraavat ja sitä seuraavat hypyt yhteen. Laitoin pallon tokan riman alle. Koiralla oli vähän liikaa vauhtia ja se hyppäsi pari muutakin hyppyä ennen kuin kääntyi takaisin pallolle. Nyt se kuitenkin astui joka väliin ja selvästi pohti tilannetta. Perussarjan jälkeinen putki ei tuottanut ongelmaa. Putkesta hypyille oli matkaa 12 ft.

  • Etäisyyden arviointi (kolme hyppyä, joiden välit 6 ft, liikkuvana esteenä rengas): Rengas liikkui väliä 10-15 ft. Välillä 14 ft Rin otti väliaskeleen. Takaisin päin mentiin ekalla 3 ft ja tokalla 2 ft. Takaisin päin mennessä se jätti heti väliaskeleen ottamatta. Kaiken kaikkiaan siistiä menoa. Hypyt oli hyvät eikä koira mennyt nyt kertaakaan kehikosta.

  • Korkeuden arviointi (kolme hyppyä, joiden välit 6 ft ja 10 ft:n päässä okseri, jonka korkeus muuttui): Korkeudet oli 40-50-55-60-65-40 cm. Neljässäkympissä oli tasaokseri, muissa eturima oli 5 cm takaarimaa matalampi. Kaikki sujui!

  • Koko kuvio (perussarja, putki, korkeuden arvioinnin sarja, jossa okseri 40 cm): Ensin olin putken luona. Putki yhdistettynä mun sijaintiin sai koiran liian vauhdikkaaksi ja perussarja ei ollut siisti. Toisella kertaa jäin lähetyspäähän ja koira hoiti homman siististi.


SARAN muistiinpanot:  • Etäisyyden arviointi (kolmen hypyn välit 5 ft): Renkaalle oli ensin matkaa 10 ft. Jo siinä näkyi Saran ponnistaminen kaukaa. Lisättiin askel ja koira otti jo väliaskeleen. Nyt kuitenkin hyppykaaresta tuli nätimpi.

  • Korkeuden arviointi (hyppyjen välit 5 ft, okseriin 10 ft): Korkeudet oli 30-40-50-30 cm. Eka hyppy otettiin toiseen kertaan, kun koira hyppäsi sen tosi korkeena. Vähän oli energiaa :) Jälleen koira ponnisti okserille kaukaa eikä hyppykaaret olleet nättejä. Viiskymppinen oli kuitenkin paras suoritus.

  • Perussarja (viisi estettä, hyppyjen välit 5 ft): Tehtiin pelkkänä perussarja ja lisättiin myös putki ennen tai jälkeen sen. Taisipa olla vähän etupainotteista menoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti