maanantai 10. lokakuuta 2011

Rinnalityä


RINNA oli kamala ja vettäkin toki satoi. Koiraan oli pakkautunut liikaa energiaa ja se mennä räksytti esteitä omaan tahtiin.



A-radalla olisi tarvittu putkijarrutusta. Mikään suhina ei Rinnan kanssa toimi, kun se on noin kiihkeässä mielentilassa. Tarvinnee kokeilla "Pprrr"-ääntä (niinkuin PeRkele). B-radalla koira sai hyvin vauhtia kahdesta putkesta ja kepeille se sai itsensä, muttei enää siinä vauhdissa kyennyt taipumaan seuraavaan väliin vaan hyppäsi verkkojen yli. Tartti omalla liikkeellä hidastaa koiraa ennen keppejä ja siten koirakin suoriutui niistä. C-radan alun hyppelyitä Rinna ei hahmottanut. Loppurata sitä vastoin meni hyvin, koira haki kepit vaikka jäinkin putkipäähän odottelemaan sitä lopussa.


Kahdella ekalla radalla kepit oli kujana ja kokoverkoilla. Kuja oli n. 10-15 cm leveä. Koira meni sekatekniikalla, lähinnä siis vaan ryysimällä :p Vikalla radalla kepit oli suorina. Niissä koiralla oli tasajalkatekniikka. En tiedä mitä tekis keppien kanssa, ainakin sitä päätä pitää saada alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti