tiistai 13. marraskuuta 2012

En vaan osaa

RINNAN aksatessa taas vaihteeksi tuntui siltä.
Ajoituksissa oli taas vikaa. Kaikista eniten työstettiin numeroita 8.-14. Käänsin koiraa liikaa keppien jälkeen ja se toistuvasti jätti kymppihypyn väliin. Kun sain ohjauksen kuntoon, niin hyppykaari onnistui hyvin ja ehdin helposti pakkovalssiin 11. esteelle. Vastaavasti toiseen suuntaan Rin jätti 12. hypyn väliin, kun ohjaus oli myöhässä :p

Tehtiin myös suoraa putkea, pimeää kulmaa ja putkijarrua. Toimi hyvin yhdellä putkella.

---

HAU:n tokot aloitettiin jälleen paikallaanoloilla. Ensin istuminen, sitten makuu, kumpikin 2-minuuttisena. En mennyt piiloon vaan sijotuin vinoon. Rinna pysyi hyvin oloissa ja piti suoran asennon.

Sitten tehtiin häiriöitä ensin perusasennossa, sitten seuruussa. Äänet, liikkeet jne. ei ole Rinnalle pahoja, mutta oma pallo oli paha. Sitä pitää treenata lisää. Ohjatussa noudossa keskityttiin merkkiin. Merkille piti mennä vaikka liikkuri heitteli kapuloita. Rinna menikin joka kerta, mutta joillakin vähän jäi liikaa katseella kiinni kapuloihin. Näistä ei palkkaa. Vauhti alkoi hiipumaan loppua kohden, kun tehtiin paljon toistoja. Vauhti oli edelleen reipasta laukkaa, mutta ei kiitolaukkaa mitä se saisi aina olla. Laitettiinkin sitten palloa merkin taakse tai se lensi koiran yli koiran mennessä merkille. Sitten vielä merkkisuoritus ja palkka siitä kun vauhtia oli taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti