maanantai 19. marraskuuta 2012

Suht onnistunutta

RINNAN aksoissa oli kisateema:Ekalla kierroksella ohjasin esteet 4.-5. puomin puolelta ja olin myöhässä kepeille viennissä. Toisella kertaa ohjasin esteet toiselta puolen ja näin sain aikaa juosta kepeille. Tämä oli parempi. Kummallakin kierroksella oli ongemaa A-esteessä ja ohjauksessa 15.-16. esteillä. Esteiden jälkeen koira suoritti kolmosputken kummallakin  kierroksella ylimääräisenä. A:lla ylösmenolla olevat länget sai jostain syystä nyt koira tulemaan esteen sivusta tai hyppäämään kesken ylösmenon alas. Ehkä kokemuksen puutetta längistä? Lisäksi koira toistuvasti jätti pysähtymättä alastulolle, se pysähtyi vasta maassa. Mur. Tätä työstettiin jälkeenpäin. Myös ohjausta esteillä 15.-16. työstettiin. Kuudelletoista piti merkata ponnistuskohta, sitten valssata ja vielä ottaa koira käteen ettei se mene putkeen. Saatiin lopulta sekin sujumaan.

---

HAU:n tokoissa tehtiin alkuksi paikallaanolot. Eka 3 min piilomakuu. Koira piti asentonsa. Heti perään toinen makuu, jossa käveltyäni koiran viereltä pois palasin vapauttamaan sen.

Yksilövuoroilla aloitettiin perusasennoilla ja seuruulla häiriössä. Aluksi Rin jäi kiinni merkkeihin, mutta käskettäessä töihin se oli töissä. Aluksi oli vaikeaa pitää kontaktia häiriöistä huolimatta. Kontakti pysyi, mutta koira purkautui vinkumisella. Loppua kohden äänet jäi pois. Jäävistä tehtiin seisomista ensin avuilla, sitten näytettiin ilman. Pompsahtaa se edelleen, mutta lievemmiin kuin ennen. Maahanmenot ensin leikillä, sitten seuruussa. Nopeus alkaa siirtymään :) Lopuksi tehtiin kaukoja liikkuroituna. Liikkuri rapisteli koiran takana. Sitä Rin kääntyi katsomaan, mutta sen perään teki vaihdon. Palkkasin ekasta istumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti