lauantai 10. marraskuuta 2012

Taas yksi lauantai

Tämäkin lauantai aloitettiin Vuokkosilta agikisoista. RINNA oli turistina ja sai taas leluja :p Rinna teki siinä ohessa myös keppejä. Malttia olisi voinut olla enempikin eli välillä jäi välejä pujottelematta, mutta ehjiäkin suorituksia saatiin.

Vuokkosilta siirryttiin Tiinan kanssa Kaitalammelle. Vettä sateli ja maassa oli paikoin lunta. Ensin koirille viestiä. Rinna juoksi kaksi kertaa, molemmissa sarjana B-A-B-A-C-A. Ekassa matkaa oli pisimmillään n. 160 m. Toisessa aloitus oli edellisen loppupisteessä ja jälkiosuuksineen matkaa oli pisimmillään n. 200 m. Tällä kertaa namit oli samat kummallakin eikä ongelmia nyt ollut nyt kummassakaan päässä. Hyvin juostu siis. Miilun juostessa Rinna huusi. Rinna joutui sitten kauemmas puuhun kiinni ja silloin se pysyi hiljaa. Jatkossa Rinna pitää aina heti laittaa tarpeeksi kauas, huutaminen ei saa yhtään vahvistua.

Sitten siirryttiin jälkien pariin. Tiinan Rinnalle tekemä jälki oli puolisentoista tuntia vanha. Pituutta oli n. 450 m ja vain lopussa oli keppi. Keppi oli iso, nostettuna maasta ilmaan ja maata oli vielä hajustettu käsillä. Alussa oli vaikeksia janalla. Rinna olisi lähetenyt jäljestämään janan merkkauksen jälkiä. Lopulta se nosti oikean jäljen, mutta siitä takajäljen. Käänsin koiran ympäri ja sitten mentiin. Vauhti oli taas kova. Maastossa oli jyrkkää nousua ja laskua. Oli vaikeuksia pysytellä koiran mukana. Jouduin välillä käskemään koiraa odottamaankin. Hyvin siis sujui, kunhan vaan jäljelle päästiin ja lopun kruunasi se, että Rimppa ilmaisi kepin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti