perjantai 2. marraskuuta 2012

Tokoo

Päivin kanssa tokoiltiin aamulla lähikentällä. Vettä satoi tietenkin :p

SARALLE ensiksi ruudun ja ohjatun noudon erottelua. Ruutuja oli kummallakin puolella merkkiä ja samalta merkiltä haettiin myös kapulaa. Kapulat oli valmiiksi laitettu. Ensin oikeaan ruutu ja ohjattu, sama vasempaan ja molemmat puolet vielä kerran. Ruutuihin koira löysi joka kerta. Päivi heitti palloa koiran juostessa ruutuun palkaksi, ei tarvinnut koiran pysähtyä. Ohjatussa noudossa koira alkuun suuntasi vaan ruutuihin. Se pysähtyi kuitenkin hyvin käskystä ja palkkasin sen niistä. Loppua kohden Sarppakin alkoi kuuntelemaan ja teki mitä käskettiinkin tehdä.

RINNA teki luoksetulon pysäytyksiä maalin kierroilla. Stoppi oli hyvä. Maahanmenot oli joko huonoja tai ihan ookoita, joista palkkasin koiran. Yhtään superhyvää ei tullut. Tehtiin sitten nopeampia maahanmenoja lelulla hetsattuna. Jostain syystä en ole näitä Rinnan kanssa tehnyt. Toimi hyvin, joten näitä lisää. Katsastettiin myös muitakin jäävien asentoja sekä seuraamisella että ilman. Istuminen on hyvä. Seisomiset ei ole tarpeeksi napakoita minun peruttaessa, mutta ne on parempia seuruussa. Seuruussa kuitenkin tulee mukaan pompsahdus. Siitä pitää päästä eroon.

SARA pääsi toisellekin kierrokselle. Sekin teki luoksetulon maahanpysäytystä. Uusi tekniikka onnistui juuri ja juuri, mutta koira tarvii siihen sekä käskyn että käsiavut. Lisää treeniä vaan. Tunnari tehtiin vikana. Kapuloita oli paljon. Sara teki siistiä nenätyötä. Palkkasin koiran vauhdista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti