maanantai 5. marraskuuta 2012

iatnanaaM

RINNA agissa oli teemana valssit:Kolmosella pakkovalssi, A:lle vienti valssilla, valssi kasilla ja valssilla kepeiltä kympille. A-putki-erottelu ei alkuun toiminut yhtään, Rinna löysi tiensä vain putkeen. Alkoi toimimaan, kun tein pienen käännön ylävartalolla. A-putki-erotteluja on tehty todella vähän, jos ollenkaan. Näitä lisää. Kutoshyppy oli Rinnalle todella vaikea. Kerta kerran jälkeen rima vain tippui. Tehtiin toistoja niin pitkään, että rima pysyi ja pysyihän se lopulta. Näitäkin lisää.

Tehtiin myös puomilla putkierottelua. Ensin pelkkää puomia. Hyvin sujui. Sitten putkeen ja siitä puomille. Tässä Rinna suoritti mieluusti putken kahteen kertaa ennen puomille menoa :p Tehtiin myös eteenmenoa hyppy-pussi-hyppy-sarjalla. Jäin alkuun ja Rimppa juoksi.

---

HAU:n tokoissa tehtiin paikallaanolot jälleen ensimmäisenä. Tällä kertaa makuu (4 min) ensin, sitten istuminen (2 min). Maahan Rin meni ensin hitaasti. Otin uusinnan ja se oli nopsempi. Makuuoli muuten ok. Istumisessa olin ekan minuutin piilossa ja toisen esillä. Sekin oli ok. Piilo oli tällä kertaa hieman vinossa. Rinnankin kanssa pitäisi treenata enempi vinoja piiloja.

Sitten Rinnalta katsastettiin noutoa ja merkkiä. Noudossa olen tehnyt nyt töitä sen eteen, että koira kohtelisi kapulaa siistimmin. Nyt otettiin ensin nouto normaalina ja sitten jatkettuja heittoja. Alkuun annoin toisen käskyn muistutuksena koiran ollessa kapulalla. Sitten kokeilin ilman sitä. Rimppa kohteli kapulaa siististi silloinkin. Edelleen jatketaan muistuttelua. Merkkiin halusin lisää vauhtia. Merkkiä on tullut palkattua liian vähän. Nyt ensin vietiin lelua merkin taakse. Sitten lelu lensi merkin taakse, kun koira lähti hyvällä vauhdilla. Vikana vielä koira sai lelun vasta merkille pysähdyttyään. Vauhtia oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti