tiistai 15. lokakuuta 2013

Lennokasta

Eilen RINNAN aksoissa treenattiin valsseja.


Eniten väännettiin 14.-15. esteillä tuplavalssia. Mun ajoitukset on edelleen myöhässä ja valssit valuvia. Lisäksi vastakkainen käsi nousee helposti vaikkei pitäisikään ja se ohjaava käsi jää päälle. Erikseen treenattiin lähtöjä. 

---

HAU:n tokoissa pidettiin kisanomaiset treenit. SARA teki eeveeällää. Koira oli turhan lennokkaalla tuulella. Paikallaan istumista ei otettu ja makuukin suoritettiin voittajana. Se oli ok.

Seuraamisessa oli liikaa intoa ja koira edisti sekä äännähti joissakin lähdöissä. Huomautin näistä. Hyppynouto oli ok. Tunnarikin oli ok. Luoksetulossa koira tuli lujaa ja pysäytykset valui, etenkin maahanmeno. Lisäksi äännähdys maahanmenossa. Kaukot oli ok, sarja ei sisältänyt s-i-vaihtoa. Ruudussakin oli vauhtia. Koira äännähti merkille lähdössä ja meni hassusti etunurkasta ruutuun ja jäi merkin taakse. Oli ruudussa sisällä kuitenkin. Zetassa mulla oli rytmitysongelmia. Huomasin koiran lähtevän helposti edistämään, jos annoin seuraamiskäskyn liian aikaisin. Näihin treenitä. Ohjattu nouto oli varsin vauhdikas :)

Otin vielä erikseen seuraamista. Koira korjautuu hyvin huomautuksista. Ruutukin tehtiin vielä. Nyt koira juoksi ruutuun keskelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti