lauantai 19. lokakuuta 2013

Villiä menoa

Päivin kanssa tokoiltiin lähikentällä. SARA oli villinä. Se oli joissakin liikkeissä hyvä asia, mutta toisissa huono :p Ruutu, ohjattu ja tunnari oli hyvät ja vauhdikkaat.

Kaukoja tehtiin ekana ja vikana liikkeenä. Ekana tehtynä tiesin kyllä mitä on tulossa ja koira tuli vaihdoissa eteenpäin. Toruja se ei ottanut tosissaan vaan rallatteli vaan. Sain torua muutamaan kertaan ennen kuin koira uskoi ja teki vauhdot hyvin. Vikana liikkeenä tehtynä kaukot oli hyvät.

Luoksetulon pysäytykset oli aika hyvät. Ongelmana oli vaan liian luja vauhti, jossa koira ei vain yksinkertaisesti pysty pysähtymään paremmin. Kerran koira valahti stopissa maahan ja taas toruista vaan rallatteli... Seuraamisessa saatiin häiriöksi isoa leijaa lennättävät pojat. Sara vähän vilkuili leijaa, mutta työskentelyyn se ei vaikuttanut. Perusasennot oli nyt hukassa. Sara tarjosi kurreja perusasenoihin. Lisäksi asennoissa oli vinoutta.

2 kommenttia:

  1. Saralla oli lauantai. :D Ruutikin tarjoili perjantai iltana sivuaskelissa eteentuloa. Nopea pyörähdys eteen, tökkäys ja takaisin sivulle.

    VastaaPoista