tiistai 16. lokakuuta 2012

Maanantain aksat & tokot

RINNAN aksarata:


Välistävevetojen ja takaakiertojen onnistumiseen vaadittiin taas multa jämäkkyyttä ohjaamiseen. Niin se sujuu. Pimeet putkikulmat on yleensä Rinnalle helppoja, mutta nyt 12. putken suuhun haku oli vaikea. Koiran mennessä putkea kohden liikuin samalla eteenpäin ja koira meni helpommin väärään päähän. Se tartti kunnon vientiä.

---

HAU:n tokoissa aloitettiin evl-paikallaanoloilla. SARA oli rivissä. Ensin istuminen. Se oli ok. Sitten makuu. Pyysin liikkuria tekemään kunnon kumarruksen samalla, kun hän käskytti meitä alas tai ylös. Saraa ei tällä kertaa se häirinnyt. Makuukin oli ihan ok. Koira oli lonkallaan, meni jo varmaan heti alussa.

Saran kanssa otin sitten seuraamista, jossa lähinnä keskityin liikkeellelähtöihin. Alussa koirasta pääsi ääniä, loppua kohden ei. Tehtiin luoksetulon maahanpysäytystä siivekkeen kierron kanssa. Edelleen käsken ja autan koiran maahan, kun se on ihan lähellä. Tätä vieläkin jatketaan.

RINNA teki muutaman ruudun. Inka heitti palloa koiralle ruutuun. Siten rikottiin pyörähdyskierrettä. Vikassa koira sai pallon vasta pysäytyksen jälkeen. Rinnakin teki luoksetulon maahanpysäytystä samanlailla kuin Sarakin. Edelleen maahanmenot ei ole sitä mitä haluan. Ehkä joskus. Kierroista pääsee koirasta ääntä eli jatkossa parempi juoksuttaa koiraa kahden ihmisen välillä. Loppuun hyppyytin koiraa avona. Tehtiin kokonaisena ja osissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti