maanantai 17. syyskuuta 2012

Koettelemukset

RINNAN aksoissa oli ryhmän sisäisen cupin viimeinen osa tältä erää.

Kummallakin yrityskerralla päästiin muurille asti. Kepeille ohjasin koiraa keppien vasemmalta puolen ja keppien jälkeen putkeen persjätöllä. Siitä en vain yksinkertaisesti ehtinyt muurin taakse vastaanottamaan koiraa. Vedin vaan liikkeelläni koiran muurin ohi. Korjauksena keppien ohjaaminen oikealta puolen ja siitä kääntö oikeaan putkenpäähän. Näin ehdin hyvin muurin toiselle puolen.

Kokeilin rataa myös siten, että pysyin itse lähtö-maali-alueella. Näin päästiin kepeille asti. Mutta aika hienosti se irtosikin siihen asti!

---

HAU:n tokoissa oli tällä kertaa ylempien luokkien kokeenomainen treeni. SARA teki EVL:n. Ensin paikallaanolot. Istumisessa Sara oli joka kerta tepsutellut etutassuillaan, kun piilosta oli koiria kehuttu. Luuli raukka, että sitä kehutaan :p Makuussa koira makasi hyvin.

Yksilöliikkeet aloitti zeta (m-s-i). Kaikki asennot oli hyviä. Ekalla suoralla Sara sanoi piip ja maahanmenossa myös. Näihin en ehtinyt puuttumaan. Sitten seuraaminen, jossa koira sai huomautuksen kaikista äännähdyksistä. Pääasiassa ne tuli liikkeellelähdöissä ja kerran käännöksessäkin. Kehuin koiraa aina kun liikkeellelähtö sujui äänettä. Luoksetulossakin koira äännähti koiraa jätettäessä. Tästäkin huomautin. Pysäytykset oli saramaiset. Ruutu oli ihan kymppi. Kuten myös ohjattu noutokin melkein. Ohjatussa noudossa molemmin puolin merkkiä oli häiriömerkit ja ruutu oli oikealla, n. 10 metriä oikeasta kapulasta. Arvonnassa tuli oikean nouto. Muuten oli hyvä, mutta luovutusasento aavistuksen vino. Metallihyppynouto oli tuttuun tapaan hyvä. Luovutusasento oli tässä suora. Tunnarissa Sara nosti heti oikean kapulan. Sitten se tiputti sen ja haisteli kapuloita läpi, kunnes päätyi omaan ja toi sen. Mikälie siinäkin tällä kertaa. Kaukoissa käskytin koiraa muutamasta metristä. Vaihdot oli ihan ookoot. M-s-vaihdossa koira lyhensi asentonsa, mutta i-s-vaihdossa se teki sen vasta toisella käskyllä. Treeniä vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti