torstai 20. syyskuuta 2012

Vääntöäkääntöä

Olin ajoissa ja ehdittiin tehdä hyppytekniikkaa ennen Saran aksaa. Lämmittelyt tehtiin kuuden esteen perussarjalla. Välit oli 5 jalkaa ja neljäntenä esteenä muuri. Lähdöt takaakiertoina. SARALLA meni saramaiseen tapaan. On se vaan huima ero koirien välillä! RINNALTA siis sujui. Välillä koira niputteli esteitä, mutta vaihtelemalla pallon paikkaa sain sen ottamaan joka välin. Sitten hyppysarjana kolme hyppyä ja muuri (täyskorkea). Hyppyjen välit, 5, 5 ja 8 jalkaa. SARA teki hyvin! RINNALLA oli vähän vaikeuksia. Muuriahan se ei ole montaa kertaa tehnyt täyskorkeana. Vaihdoin vielä muurin tilalle okserin (45/65 cm). SARALTA tämä sujui jo paremmin kuin viimeksi. RINNALTA taas onnisui hyvin. Rinna teki vielä keppejä. Laitoin verkot keppien loppuun ja johan kärsi vedättää ;)

Sitten SARAN aksat:

Ensin tehtiin rataa ilman neloshyppyä. Oli parempi ohjata kuvan alapuolelta. Silloin kutoshyppykin onnistui helpommin. Takaakierto ei onnistunut, mutta hyppy onnistui poispäinkäännöllä.


Esteet 2.-4. ja 8.-10. ohjattiin välistävetoina, takaakiertoina tai serpentiininä. Huomasin omat puolieroni: oikeakätisenä välistävedot ja serpentiini oli helpompaa esteillä 2.-4. Takaakierrot oli helpommat esteillä 8.-10. Tartten treeniä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti