torstai 21. maaliskuuta 2013

Aksaa

SARA teki medinä:


A-radalla neloselle vientiä piti vähän miettiä. Määrätietoisesti oli paras, eli kun vain tiukasti ohjasi koiran määrätietoisesti neloselle, niin kyllä se sille meni putkien sijasta. Okserilta kepeille vienti oli vaikeampi. Koiraa piti vähän kierrättää, että se taipui toiseenkin väliin.

B-radalla koira hyppäsi kolmosen helposti liian pitkästi. Kaarretta sai pois vekkaamalla ennen hyppyä. Kahdelletoista kokeilin valssausta, jossa siinäkin hyppy valui herkästi. Niistolla ei osattu, mutta viskileikkaus toimi hyvin.

Otin vielä pussia erikseen remmiin sidotulla lelulla. Ei vaan toimi, koiralla oli edelleen pää helposti ylhäällä. Pitänee kokeilla namialustaa tai lelua maassa pussin jälkeen.

---

Hyppytekniikatkin tehtiin mediväleillä. Lämppänä oli perussarja viidellä esteellä, esteet siksakkina. SARAA vedätin lelun kanssa. Draivia oli. RINNALLE lelua laitettiin eri väleihin ja vaikkei se sitä heti aina bongannutkaan, niin tekniikka oli hyvää. Tai ehkä juuri sen takia :p

Vauhtitaipumista teki vain Rinna. Takaaleikaten taipuminen ei sujunut niin helposti. Koira tartti kunnon ohjauksen. Valssaten kahdeksikko sujui helpommmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti