lauantai 16. maaliskuuta 2013

Näyttökokeessa

Tänään SARALLA oli TOKO:n valmennusrenkaan näyttökoe Valkealassa Kouvolan seudun seurakoirakerhon Käpälämäki-hallissa. Halli oli vanha kasvihuone ja päivän mittaan auringon paisteessa asteet nousi sisätilassa. Suoritusvuorot arvottiin ja meidän vuoro oli viimeisten joukossa.

Sara ei ollut parhaimmillaan, enkä ollut ehkä minäkään. Esitys oli vähän laimea. Joka vuosi Saralla kestää hetki sopeutua lämpimämpään säähän. Valitettavasti tänään kasvihuoneilmiö veroitti sitten osansa.

Kokeen tuomarina oli Pernilla Tallberg.

Paikallaan istuminen oli kaiketi hyvä.


Seuraamisessa koira ei ollut täysin keskittynyt koko aikaa, katse harhaili välillä. Se osaa paremminkin!

Luoksetulo oli huono. Koira meni maahan stopilla ja kummatkin pysäytykset oli valuvia.

Ruutu oli ihan kiva. Ruudussa haluaisin koiran seisahtuvan terävämmin ja menevän maahankin nopsemmin. Toki aina vauhtiakin voisi kaikin puolin haluta lisää.

Noudossa voisi olla enempi voimaa. Koira ei tullut loppuun asti vauhdilla.

Kaukovaihdot oli rumat. Koira tuli eteenpäin. Ne oli ne s-m- ja s-i-vaihdot taas. Eikä seisomaannousuissa koira lyhentänyt asentoaan niin kuin on sovittu. Lisäksi tapahtui yksi pieni ennakointi.


Kaiken kaikkiaan suoritus oli parempi kuitenkin kuin vuosi sitten. Nähtäväksi jää vaan riittääkö se. Tämähän oli Saran viimeinen mahdollinen kerta hakea renkaaseen, ikä kun tulee vastaan. Ja kyllähän se harmittaa, jos ei paikka aukea. Kävi kuitenkin miten kävi. Saran tokoilun suhteen mulla on hyvin tavoitteet selvillä ja myöskin aika hyvin tiedossa mitä sinne pääsy vaatii. Jatketaan siis treenejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti