maanantai 25. maaliskuuta 2013

Perus maanantai

RINNAN aksoissa oli kisat teemana. Rata oli Anne Saviojan ykkösluokan rata viime vuodelta.


Ekalla kierroksella tein takaaleikkauksen kepeille. Se sujui, mutta koira jätti vikan välin pujottelematta. Vedätin koiraa liikaa sivuttaissuunnassa, sivuttaisvedätys on treenaamatta! Ekan kierroksen A:lla koira veti alastulon 2on2offin ohi. Oli tarkoitus tehdä persjöttä A:lla, mutta eihän se oikein sujunut, kun jouduin asettelemaan koiran kontaktille. 

Toisella kierroksella valssasin kepeille ja maltoin olla liiaksi vedättämättä koiraa. Nyt A:lla koira teki hyvän 2on2offin. Siitä palkaksi se sai namppaa. Pari rimaa tippui. Eka siksi koska koira söi vielä sitä namia :p Toinen sen takia, että kaiketi vedätin koiran makuun liikaa.

Tehtiin vielä erikseen A:ta. Tein molemmin puolin persjättöjä. Kepeillä tein takaaleikkauksia kumpaankin suuntaan. Keppien jälkeen oli palkkapallo. Tarttis välillä pitää sitä palkkapalloa valmiina keppien jälkeen muistuttamassa pään alhaalla pidosta. Tehtiin vielä keinuakin. Ekassa tuli vähän niinkuin lentokeinu. Koira pysähtyi maahan ja sen jälkeen se hyppäsi kontaktille :p Loput oli ok.

---

HAU:n tokoissa ei ollut muita, joten treenasin agisävytteisesti. SARA teki ensin pussia namialusta pussin jälkeen. Näytti hyvältä, ehkä tämä korjaa päätä alas? 

Tokona Sara teki luoksetulon pysäytyksiä. Laitoin kaksi mutkaputkea vastakkain ja koira sai juosta putkirallia niissä. Pysäyttelin koiraa välillä. Seisomiset oli ok, maahanmenoissa pitäsi kaiketi alkaa kasvattamaan matkaa. Seuraamista väännettiin. Tuntui paremmalta, kun lopetin koiran kyttäämisen ja suoristin ryhdin :p Jääviä tehtiin sekä minun peruuttaessa että seuruussa. Minun peruuttaessa istumisessa on joku bugi. Se ei aina toimi. Seuruussa kylläkin toimii. Jääviin tarttisin toisia silmiä, että tietäisin onko ne tarpeeksi hyviä. Kaukoja tehtiin vahvistaen alkurutiineja. Muut vaihdot oli ok, mutta m-i-vaihdoissa oli vähän vajautta. Tarkkana niissä.

RINNAKIN teki putkirallia ja siinä luoksetulon stoppia. Siten oli ok eikä koira tassutellutkaan. Tehtiin myös luoksetulomaisempana, jossa putkin oli takani ja läpijuoksuissa se sai juosta sinne. Luoksetulona tehtynä koira tassutteli herkemmin. Tarvii työstää lisää. Sitten tehtiin vielä noutokapulalla luovutusta. Luovutusasennot oli hyviä. Ekassa koira koitti ennakoida sivulletuloa, mutta ei enää sen jälkeen, kun korjasin koiraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti