keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Tokot

Päivin kanssa treenailtiin lähikentällä. Päästettiin koirat ensin kentälle juoksentelemaan. Rinna törmäsi SARAAN, Sara vinkaisi ja oikeaa etujalkaa ontuen tuli luokse. Väänsin, käänsin ja painelin jalan. Ei reaktioita. Se varasi myös kaikille tassuilleen, kun nostelin jalat vuorotellen eikä sitten enää ontunut liikkeessäkään. Toivottavasti se oli siinä.

RINNA tekin ensin luoksetulon stoppia maalin kierrolla. Hyvä oli. Sitten maalin kierrolla sivulletuloja. Annoin nyt muistutuskäskyn koiran ollessa lähellä ja se tuli tosi siististi sivulle, ei yhtään törmännyt. Näitä lisää. Tehtiin sitten seuraamista. Tällä kertaa häiriöteemana maassa olevat merkit ja kapulat. Tekemällä tehdyt häiriöt Rinna sivuttaa hyvin, mutta valmiina paikoillaan olevat asiat (etenkin juuri merkit ja kapulat) on pahempia. Näihin lisää treeniä. Lisäksi kontakti tippui herkästi täyskäännöksissä vasempaan. Nekin treenin alle.

SARA teki paljon seuraamista. Kaiken kaikkiaan siitä pääsi vain kaksi pientä ynähdystä, joista koira sai palautetta. Olen tosi tyytyväinen! Seuraaminen on edelleen hieman edistävää. Tarvii työstää sitä lisää. Päivi hoki myös "Kiitosta" siellä täällä. Nyt Sara ei enää reagoinut siihen kesken liikkeen, mutta edelleen perusasennossa se siihen reagoi. Luoksetulon maahanmenoja tehtiin maalin kierroilla. Kohta se ehkä jo osaa mennä maahan uudenlailla. Nyt ose sasi jo tehdä maahanmenot hieman etäämmällä minusta, vaatii kylläkin vielä käskyn lisäksi käsimerkin.

RINNA teki toisella kierroksella noutoa. Nytkähti liikkurin käskystä. Treeniä tähän. Seuraamista jatkettiin samalla teemalla. Lisäksi tehtiin liikkeestä maahanmenoa. Ensin lelulla leikkien ja sitten seuruusta. Vinkkinä tulevasta on käskyssä venytystä, "Mmmmmmaahan" :p Ihan nopeaa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti