tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kaikki reenaa

Sunnutai-iltana hallilla treenasin kaikkia. SARA teki hyviä ruutuja. Merkeille tehtiin erikseen vauhtia sekä merkki-nouto-erotteluja. Seuraamisessa koira hieman edisti, mutta muuten asenne oli hyvä, ei äännellyt. Edistämisistä käännyttiin vasempaan tai koira sai tehtäväkseen pyörähdyksen sivulla. Jäävistä seisominen ja istuminen toimi hyvin, maahanmeno vaati muistuttelua onnistuakseen napakasti. Luoksetulossa stopit oli huonoja, mutta maahanmenot ihan hyviä. Sivulletuloja tehtiin erikseen eikä koira törmäillyt yhtään. Kaukot oli toimivat.

RINNA teki sekalaista treeniä. Sille toimii niin hyvin kaiken sekoittelu. Äänet pysyy silloin poissa. Tehtiin seuraamista, jääviä ja kaukoja. Kaukoista puuttuu edelleenkin varmuus, joten lisää vaan treeniä niihin. Enempi tehtiin luoksetuloa ja ruutua. Luoksetulossa tein paljon käskyn erotteluja sillä seurauksella, ettei koira meinannut lähteä edes oikeasta käskystä liikkeelle. Päästiin kuitenkin tämän ongelman ylitse. Alkuun pysäytykset oli huonoja, mutta kuutelutreenin myötä nekin parani. Ruudussa haluaisin edelleen koiraa taaemmas. Nyt annoin koiran tarjota asiaa. Rinnalle asia jalostui peruuttamiseksi ruudussa oikeaan paikkaan. Jatketaan tästä.

DOT sai leikkiä alkuun. Se leikki hyvin ja pystyi jatkamaan leikkimistä namittamisen jälkeenkin. Doo teki sitten perusasentoja ja seuraamista. Hyppytekniikasta penne tutustui nyt perussarjan lisäksi kasvavaan sarjaan. Kaikki tehtiin speed pumbeilla mediväleillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti