torstai 23. huhtikuuta 2015

Lisää tokoa ja aksaa

Keskiviikko aamuna kimppatokoiltiin Sirkuskentällä. Alkuun tehtiin paikallaanolot. SARALLA oli vaikeaa laittaa päätä maahan, mutta pään maahan laitettuaan se makasi pariminuuttisen makuun hyvin. Vajaa 4-minuuttinen istuminen oli hyvä. Sitten Sara jatkoi ruudun ja ohjatun noudon erottelulla. Edelleen oli vaikeaa. Oikeaan suuntaan ei onnistunut millään, vasempaan onnistui. Oikeaan suuntaan tehdessä kapuloiden takana oli koiria, tavaraa ja hiekka muuttui nurtsiksi. Joko nämä häiritsi liikaa tai sitten koiralla on tässä puolierot. Treenataan siis lisää. Sara teki myös hypyn ja ruudun erottelua. Näissä se edelleen valitsi mieluummin hypyn, vaikka linjakin oli suoraan ruutuun. Tätäkin pitää työstää.

Tunnari tuulisessa säässä oli hyvä. Perusasentoon tulon jälkeen jatkettiin liikkeestä istumisella, jonka jälkeen oli vasta kapulan luovutus. Luoksetulon pysäytyksiä treenattiin loppuun vielä heittotakapalkoin.

DOO teki vähän perusasentoja ja seuruuta sekä avohyppyä. Dot ja Rinna teki myöskin jälkitreenit, mutta koostan ne myöhemmin.

---

Torstaina SARAN aksoissa improvisoitiin treenit valmiina olevista esteistä. Tämä on aika riskialtista. Monesti, kuten nytkin, tällaisella suunnittelemattomuudella ei saa sitä oikeaa treenifiilistä ja tulee vaan löysäiltyä :/


Alussa onnistuin saamaan koira puomille vain joko jäämällä jälkeen tai menemällä reilusti eteen. Yhtä aikaa juostessa vedin koiran vaan putkeen. Nelosella oli hyvä vekata paremman linjan saamiseksi koiralle. Seiskalla pelkkä takaakiertoon lähetys ei tuonut koiralle hyvää linjaa vaan ohjaus vaati lisäksi niiston. Viidellätoista jarruttelin koiraa ennen kuin se edes huomasi estettä. Putkesta tullessa este ei ollut koiran näköpiirissä. Liialla jarruttelulla sain vain koiran syliin :p

Lopuksi tehtiin vielä lisää putki-puomi-erottelua. Yhden hypyn takaa putki veti enemmän, kahden hypyn takaa puomi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti