keskiviikko 26. elokuuta 2009

HSKP:n tokot


 


Ohjelmassa oli paikallaanmakuu, hyppynouto ja perusnouto. Ensin paikallaanmakuu. Koira toimi taas vain omilla käskyillään. Olin piilossa koko makuun ajan, pari-kolme minuuttia. Makuu tehtiin häirittynä, Sa ei kuulemma ottanut häiriötä. Kuitenkin takaisin tullessani Sa makasi lonkallaan ja etutassu taitettuna.


 


Hyppynoutoa tehtiin metallilla. Ekan heitin vinoon ja tullessaan Sa kiersi esteen. Koiruus pääsi hetkeksi jäähylle ja sitten otettiin uudestaan siten, että sekä koira että kapula jätettiin esteen toiselle puolen. Sen jälkeen vielä kokonaisena liikkeenä, jossa Sa hyppäsi nyt molempiin suuntiin. Lopuksi vielä lisää vinoja. Niitä pitää treenata. Tasamaanouto otettiin ensin puulla, sitten metallilla. Molemmat muuten ihan kivoja, mutta luovutusasento tahtoo olla aavistuksen vino. Sitä korjailin sitten jalalla estämällä.


 


Omana treeninä otettiin idaria. Seisominen ja istuminen meni hyvin, mutta maahanmenoon Sa tarjosi ensin istumista. Korjasin sen ja seuraavilla maahanmenokin toimi. Tosin asennot oli hieman vinoja, joten seuraavaksi teinkin kävelyt kiertäen koiran toiselta puolen. Seuraamisosiossa Sa edisti. Sitä sitten korjailin palkkaamalla koiraa taakse ja se näyttikin jo auttavan. Takapalkkaus ja kainalopalkka on tässä parempia, palkka kädestä irtauttaa koiraa liikaa. Tarttis ottaa tehotreeniä seuraamiseen.


 


Lisäksi otettiin kaukoja. Otin ekat vaihdot treenien alkua odotellessa. Silloin ei kärsinyt s-m-vaihtoa tehdä kuin vain namiohjauksella. Treenien jälkeen otettiin uudestaan ja nyt saatiin tehtyä jo paristakin metristä. On siis aika kierrosherkkä liike. Uusi rauhoittumiskäsky pitää ottaa työn alle. Saralta pitäisi saada kierroksia alemmas tokoa ajatellen.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti