torstai 13. elokuuta 2009

Torstain agi


Sara kävi alusta lähtien kuumana, se äännähteli ja sikaili oikein urahkalla. Treenit oli pitkästä aikaa hallissa, oisko jontunut siitä? Tällä kertaa kuitenkin ohjelmassa oli ratatreeniä. Rata alkoi kahdella hypyllä, joita seurasi mutkaputki ja verkotetut kepit. Kepeiltä jatkettiin hypyn katta mutkaputkeen. Sen jälkeen hyppy takaakierrolla ja vikana esteenä vielä yksi hyppy. Ja Sarahan ei osaa takaakiertoa. Ne saatiin kyllä onnistumaan, mutta aika pitkiksi ne meni (video). Ekalla kierroksella Sa hutiloi toisen hypyn, pudotti riman ja kynti kuonollaan hiekkaa.


 Sitten käännettiin suuntaa eli tehtiin samaa rataa viimeisestä esteestä alkaen. Nyt takaakierto oli vaikeampi. Ekalla kierroksella (video) Sa hyppäsi esteen edestakaisin, toisella kertaa (video) ohjasin paremmin ja takaakiertokin onnistui, ei edes mennyt pitkäksi. Vikana vielä samaa rataa, mutta ekaan putkeen ohjaus tehtiin valssilla. Sara kun irtoaa suht helposti, niin sille teki hyvää tehdä valssaus jo takaakierron yhteydessä.


Omalla ajalla opeteltiin takaakiertoja ja tehtiin maxi-rengasta. Lelupalkkaus renkaassa sai varmemmin Saran tulemaan renkaan ali.


(Videot on ihan kamalan huonolaatuisia.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti