tiistai 5. huhtikuuta 2011

Neiti Teini


Treenattiin Sporttikoirahallilla Inkan & Sätkän kanssa. Mulla oli molemmat koirat mukana.


Ensin vuoroon RINNA. Sen vuoro loppuikin lyhyeen, sillä meno oli varsin teineilyä. Neiti Teini joutui jäähylle ja otin SARAN treenaamaan. Saralle on tarkoitus rakentaa paremmat, suorat alastulokontaktit. Tällä hetkellähän se kääntyy herkästi mua kohden. Jätin puomin (ylös- ja alasmenot pyödällä) eteen tyhjän namialustan ja pari kertaa Sarppa tekikin juoksukontaktit alustalle. Sitten homma alkoi pelittämään ja Sara teki tosi siistejä suoria 2on2offeja alastulolla. Pysähtymisen jälkeen kävin täyttämässä alusta ja vapautin sille. Lisäksi välillä palkkasin kädestä kontaktilla. RINNA pääsi myöskin tekemään puomia. Sen kanssa otettiin nyt takapakkia ja laitoin tyhjän namilätkän takaisin näkyviin puomin eteen. Ohijuoksu toimi edelleen.


Rakennettiin myös rata, jota en edes yrittänyt saada kokonaisena sujumaan Rinnan kanssa :pEli pätkissä mentiin. Eka esteet 1.-3. Siinä ei suurempaa ongelmaa. Sitten esteet 4.-9. Niisto kutosella oli vaikeampi kuin kolmosella. Väliä 3.-4. ei saatu mitenkään  onnistumaan. Kolmannen esteen jälkeen Rin lähti aina puomia kohden, joka oli nelosesteen takana. Tosin ilman puomiakin tuo olisi varmasti ollut liian hankalaa Rinnalle. Haukku vaan raikasi, kun Rin ei vaan tajuu :p


Loppuun vielä Rinnalle hyppytekniikkana samanlainen etäisyyden arviointi kuin viime viikollakin. Nyt se ehkä teki suoritustaan vähän varmemmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti