torstai 23. toukokuuta 2013

Rinna Reipas!

RINNALLA oli tänään ohjelmassa kaksi starttia agilityä Esa Muotkan radoilla HAU:n kisoissa Purinalla.

Agirata:Rata HYLlytettiin renkaalla, josta koira tuli välistä. Osittain tää oli munkin mokaa. Käskytin koiraa A:lta putkeen. Mun olisi pitänyt viime treenien (jolloin koira meni monta kertaa renkaalla välistä) perusteella tietää, että rengas pitää käskyttää ja ohjata paremmin. Keinulla tuli sitten lentokeinu ja sen otatin uusiksi. Puomilla koira ei enää malttanut pysähtyä ja kävelytin koiran pois radalta. Näistä vioista huolimatta olen tyytyväinen suoriutumiseen :) Eikä yhtään rimaankaan tippunut!

Videoon.

Hyppyrata:Eka rima tipahti. Olin varmaan sijoittunut väärin (Rinnalta on jäänyt treenaamatta ohjaajan sijoittuminen kauemmas koiran jäädessä alkuun!). Renkaan koira nyt suoritti oikein, käytiinkin ratojen välissä sitä herjoittelemassa. HYLlytettiiin koiran juostua kolmoshypyn jälkeen väärään putkeen. En ollut edes ajatellut tuota putkea vaaraksi?! Milloinkahan mä opin :p Juoksusuoralla 4.-7. jäin jälkeen eikä kepeille viensi siksi onnistunut. Viistoista putken jälkeen olisi pitänyt kääntyä, mutta Rinna jatkoi suoraan. Arvasinkin sen. Ne putkijarrut on edelleen opeteltavana. Kaikesta huolimatta tähänkin suoritukseen olen varsin tyytyväinen :)

Videoon.

Rinna pääsi kokeilemaan myös 2-kiloisen kapulan nostoa. Kyllä se nousi!

6 kommenttia:

 1. Voi harmi tuo renkaan ohitus! Toisaalta onneksi siinä sitten tuli vielä keinunkin kanssa säätöä, niin ei sitten jäänyt yhdestä pikkuvirheestä kiinni se nolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Rinnalla ei jää nuo nollat ihan pienestä kiinni ;)

   Poista
 2. Paljon noissa radoissa on hyvää vaikka osaksi vähän kosahtikin... No sitä on liikkeellä. :)

  ps. 2kg kapula nousi todella kevyesti, ei ollut juttu eikä mikään Rinnallekaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli liikkeellä! Gimmakin meni niin hienosti :)

   Poista