keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Vetistä tokoa

SARALLA oli joukkueen tokotreenit Sirkuskentällä vesisateessa. Ensin tehtiin paikallaanolot, joissa en kummassakaan mennyt piiloon. Istumisessa koira liikautti kerran tassuaan. Siitä moite. Makuussa koira piti asentonsa. 

Sitten Sara teki liikkuroituina seuraamisen, zetan ja luoksetulon kokeenomaisesti palkatta. Huomautin kuitenkin virheistä. Seuraamisessa koirasta pääsi monesti ääntä :/ Huomautin niistä, mutta taisi joku jäädä huomauttamattakin... Jos jotain positiivisti, niin äänet oli pieniä ynähdyksiä. Zetassakin seuraaminen oli hieman edistävää. Asennot oli ok. Luoksetulossa stopatessa koira menikin maahan. Toruin koiraa ja otettiin liike alusta. Nyt koira teki hyvän stopin ja hyvän maahanmenonkin. Palkka tuli maahanmenosta. 

Toisen kierros aloitettiin tunnarilla. Se oli hyvä. Luovutusasennossa koiran ote oli hieman löysä, mutta pitokäskyllä koira piti paremmiin. Kaukoissa koira teki huonosti vaihtoja Janinan koiraa tuijottaessa etuviistosta. Janinan katsoessa koiraa sivusilmällä tai ollessa koiran takana se teki paremmin. Ehkä Saraa tuijotetaan koetilanteessakin? :p Näitä lisää.

Loppuun teetin vielä luoksetulon pysäytyksiä kierron kautta. Ok oli. Seuraamista tehtiin hitaassa vauhdissa ja kaikki liikkeet tein tosi rauhallisesti. Koira toimi hyvin näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti